UK Dacia Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am trying to update the Media Nav in my 2016 Logan MCV. This has been done successfully in the past but now when I run the toolbox I get an error saying that there is a problem with the internet connection. I have uninstalled and re-installed the toolbox and still the same. There is nothing wrong with my internet connection which works fine. Any thoughts welcome please.

Rectangle Font Screenshot Parallel Electronic device
 

·
Registered
Sandero Stepway Tce 90 prestige
Joined
·
12 Posts
I am trying to update the Media Nav in my 2016 Logan MCV. This has been done successfully in the past but now when I run the toolbox I get an error saying that there is a problem with the internet connection. I have uninstalled and re-installed the toolbox and still the same. There is nothing wrong with my internet connection which works fine. Any thoughts welcome please.

View attachment 37603
Maybe this will help?

 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I am trying to update the Media Nav in my 2016 Logan MCV. This has been done successfully in the past but now when I run the toolbox I get an error saying that there is a problem with the internet connection. I have uninstalled and re-installed the toolbox and still the same. There is nothing wrong with my internet connection which works fine. Any thoughts welcome please.

View attachment 37603
Hi! Did you solve this problem? I have the same.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top