UK Dacia Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Hello,

Since I updated from 1.0.12.8 to 1.0.13.2, I've been going around in circles trying to get to the micom manager.

Thank god for this thread - especially giddy's post with his codes.

Anyway enabled Android Auto - and when I plug in my phone - AA loads.

The problem I have is - the microphone on the screen or on the steering wheel activates "lisening" but it does not respond to my voice - it cant hear me.

Is there a setting I'm missing?

Any help would be gratefully appreciated.

Thanks
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Feel sure you know this but I had to enable and play with settings in Android Auto on the phone. Am using the updated version. Even so there are glitches. Everything fine last week. This week I say Hi Google, send a text and it says Ok, and goes dead. Im more than happy I got google maps and waze on there but its annoying when something like voice control works perfectly, then it stops....good luck and do post any solutions.

Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk
Thanks for reply
smile.png


Yes I looked in settings in AA and tweaked still nothing.

Uninstalled and reinstalled AA on phone same result.

Was getting late so gave up and went to bed.

This morning I uninstalled the Alexa app - just incase and nothing to loose.

Plugged in - low and behold everything works.

So really dont know if Alexa was causing the problem...

I'm also using the updated version - and I'm a very happy bunny
biggrin.png
 
1 - 3 of 3 Posts
Top